Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335
Terug naar overzicht TAG Heuer Aquaracer  Professional 200 Solargraph
Blog / 16 May 2024

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph


Door traditie en innovatie samen te brengen en te combineren met baanbrekende technologieën, zijn de nieuwste producten van TAG Heuer gedurfde vormgegeven, luxe horloges ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Tussen innovatie en erfgoed blijven TAG Heuer-horloges zichzelf elke keer opnieuw uitvinden voor de toekomstige generaties. De innovaties van TAG Heuer symboliseren de uitmuntendheid van Zwitserse technologie en omarmen het verleden om de toekomst beter te veroveren.

Gedurfd,  Stijlvol en Luxe | De filosofie van de TAG Heuer Aquaracer is dat dit horloge een perfecte samensmelting is van natuurlijke elegantie gemaakt voor het buitenleven. Deze nieuwste modellen combineert de vertrouwde Aquarace look met prachtige gekleurde wijzerplaten. De kleuren groenblauw - donkerblauw - Parelmoer met of zonder diamant laat de allure van het noorderlicht stralen. De unieke gekleurde wijzerplaten hebben een geborstelde afwerking en zijn allemaal geaccentueerd door gerhodineerde indexen en wijzers, gevuld met witte Super-LumiNova® voor ongeëvenaarde leesbaarheid.

De zon, een natuurlijke en eeuwige energiebron; De specifieke wijzerplaat van het uurwerk is gedeeltelijk transparant, waardoor het uurwerk kan worden opgeladen door zonnestralen. Het horloge is voorzien van een Solargraph-technologie en is uitgerust met het Caliber TH50-00, een uniek zonne-uurwerk. Hierdoor profiteert de TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph van een verlengde internationale garantie van maximaal vijf jaar. Het is niet nodig om de batterij van het horloge te vervangen; het laadt op met de zon of kunstlicht. De super efficiënte solar cel zorgt met 20 uur opladen voor maar liefst 6 maanden energie-reserve.

 

Het horloge heeft een perfecte maat van 34mm, oogt robuust maar zeker ook elegant. Een geweldige combinatie wat perfect op elkaar afgestemd is. De gepolijste, fijn geborstelde stalen band maakt het horloge dan ook helemaal af! Laat je verrassen door de schitterende kleuren en ontdek hier online of kom langs in de winkel om deze fantastische collectie te bekijken !

 

 

 

 

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist