Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335
Terug naar overzicht Bereid u voor op de zomer met een Hamilton horloge!
Blog / 16 Jul 2024

Bereid u voor op de zomer met een Hamilton horloge!


Baanbrekend, praktisch en precies: Hamilton combineert op unieke wijze Zwitserse precisie met een vleugje Amerikaanse spirit, om zo opvallende en veelzijdige items te creëren voor horlogeliefhebbers en stijlbewuste mensen.

Geïnspireerd op maritieme pioniers en ontworpen voor hen die de oceaandieptes verkennen, maakt de Khaki Navy-collectie van Hamilton gegarandeerd een stijlvolle indruk.




Aan het strand, bij het zwembad of duikend in de diepzee: met de nieuwe Khaki Navy Scuba oogt u altijd bijzonder stijlvol. Dit horloge is perfect voor moderne zeelieden, snorkelaars, surfers en strandliefhebbers. Dankzij de felkleurende rubberen banden en contrasterende zwarte wijzerplaten is het niet enkel functioneel, maar ook een echte blikvanger. Of u nu de tijd bijhoudt van uw zwem- of hardlooptraining of van uw vrije tijd in het zonnetje, met dit horloge houdt u het hoofd zelfs bij zeer hoge temperaturen koel.

Onderwater is leesbaarheid erg belangrijk. Geel gecombineerd met contrasterende markeringen is één van de meest zichtbare combinatie!

 

In Hamiltons lange geschiedenis heeft het merk heel wat mijlpalen bereikt die stuk voor stuk cruciaal zijn geweest om te kunnen uitgroeien tot het sterke horlogemerk met internationale faam zoals we het nu kennen. Ontdek hier online of in de winkel onze collectie!

 

 

 

 

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist